Предприемане на противоепидемични мерки от „Ви Ес Ти Си“ ООД 

Публикувана от в
309
Предприемане на противоепидемични мерки от „Ви Ес Ти Си“ ООД 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание извънредно положение, както и с препоръките на Националния оперативен щаб и на основание актуализираната заповед № РД-01-124/13.03.2020г. на Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев за въвеждане на  противоепидемични мерки на територията на Р. България до 29.03.2020 г. Ви информираме, че:

  1. Служба по трудова медицина при „Ви Ес Ти Си“ ООД, съобразявайки се с Заповед № РД-01-124/13.03.2020г. на Министърът на здравеопазването и с цел превенция и защита на здравето на своите служители и своите клиенти, въвежда засилен ограничителен режим за присъствие на граждани и клиенти в офиса находящ се в гр.Разград, ул.“Росица“ №21.

Считано от 16.03.2020г. /понеделник/ в обекта, няма да се допускат лица с прояви на остри заразни заболявания, т.е. грипоподобна симптоматика /кихане, кашлица и др./!

  1. В обекта ще се допуска само по 1 /един/ човек, след извършване на задължителна дезинфекция на ръцете. Оформянето и приключването на документите ще се извършва на безопасно разстояние от поне 2 /два/ метра. За целта посетителите ще бъдат помолени да изчакват във фоайето оформянето на документите им и да спазват препоръчителното безопасно разстояние. При наличие на посетител в обекта, останалите ще бъдат помолени да изчакват отпред пред обекта!
  2. При всяка възможност и при възникнала необходимост, служебната комуникация ще се извършва по електронната поща и по телефона.
  3. Заключенията „Част А“ – Заключение за пригодността на работещия да изпълнява даден вид работа въз основа на условията на труд и задължителния предварителен медицински преглед, издавани от Службата по трудова медицина ще продължът да се издават, но ще се приемат, оформят и изпращат по електронен път чрез официалните електронни пощи на Службата по трудова медицина.
  4. Офиса продължава да работи с нормално работно време, но за да избегнем неприятни и конфликтни ситуации, молим всички наши клиенти да предупредят своите работници и служители за взетите от нас противоепидемични мерки.
  5. Поетите от наша страна ангажименти към клиенти и партньори, свързани със срещи и посещения ще се изпълнят, но след допълнително съгласуване и потвържение от тяхна страна.

В офиса вече сме предприели допълнителни мерки за почистване и дезинфекция на подове и повърхности , както и осигуряване на средства за дезинфекция на ръце.

Своевременно при обявяване на допълнителни противоепидемични мерки от Националния оперативен щаб и при нова Заповед на Министърът на здравеопазването и възникване на необходимост от промяна на работно ни време и/или преустановяване на работа ни, ще Ви информираме допълнително!

Екипа на Служба по трудова медицина при „Ви Ес Ти Си“ ООД , Благодари на всички за проявеното разбиране и търпение, относно приложените мерки по време на изпълнението на обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание извънредно положение.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)