Безплатен курс по ЗБУТ

Публикувана от в
58
Безплатен курс по ЗБУТ

 

Привет на всички!
През последните 3 месеца, положихме доста усилия да приключим с подготовката и да стартираме осъществяването на един дълго замислян във времето проект.
Предвид епидемиологичната обстановка в страната към момента и във връзка с готовността ни по плана за обучение сме радостни да Ви съобщим, че вече стартираме кандидатстване за организирането от нас БЕЗПЛАТНО обучение по Модул 1 от здравословните и безопасни условия на труд.

Каква е целта на обучението?

Основната цел на това обучение е да отворим нашите врати и да дадем достъп на двама или трима от Разград до едно качествено обучение по ЗБУТ. По този мислим, че ще дадем и допълнителна възможност за бъдеща професионална реализация в предприятията а защо не и при нас … 😉

За целта на обучението ще предоставим напълно безплатно, достъп не само до материалната ни база, но и до всички необходими за целта нормативни и поднормативни актове. За този кратък срок ще се опитаме да предадем, колкото се може повече знания и опит.

Какво представлява обучението?

Курсът има за цел да Ви запознае с основните термини в областта на ЗБУТ, Нормативни и поднормативни актове, Подход и начин на извършване на Оценка на риска по работните места, Физиологични режими на труд и почивка и … и още куп любопитни неща.
Докато тече курса на обучението, обучаваните лица ще имат възможност да приложат знанията си дори още докато ги усвояват!

За кого е подходящо самото обучение?

Обучението е подходящо за абсолютно всички тепърва търсещи реализация в тази област без значение на възраст, религия, етност, политически възгледи, автомобилни или вкусови предпочитания 🙂
Достатъчно е човека да има желание за развитие в тази област.

Какво можем да предложим:

БЕЗПЛАТНО, НАЧАЛНО двумесечно обучение по Модул №1 /разработен от нас/ с включени основни понятия и практически обучения.

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията се предвижда да се провеждат през работно време /през седмицата/, по изготвен индивидуален график за всеки един от обучаваните лица. Целта ни е, въпреки натоварения ни график да успеем да отделим време и да се опитаме максимално да предадем нашите знания и опит.

Как ще се провежда обучението?

Обучението се предвижда да се провежда задължително присъствено. Избягваме умишлено дистанционната форма на обучение, тъй като имаме известни резерви към този формат на обучение.

Кой ще провежда обучението?

Обучението ще се провежда от нас, магистри по безопасност и здраве и хора имащи 15 годишен стаж в тази област.

 Колко човека се предвижда да бъдат обучени?

На този етап, предпочитаме да се опитаме да обучим двама или най-много трима, тъй като с повечко хора ще ни е трудно а и времевия ни ресурс е твърде ограничен. Нямаме за цел да претупваме нещата а да положим основите на едно наистина добро начало!

Стигаме до въпроса „Колко ще ми струва“? 🙂

Обучението мили хора е напълно и абсолютно безплатно!

Каква е уловката? 

Не търсете такава, защото няма! Протягаме ръка и чистосърдечно искаме да помогнем и ако успеем, това за нас ще бъде достатъчно 🙂

Ще получа ли документ за обучението? 

Разбира се! Ще получите документ /Удостоверение/ издаден от нас за придобити знания по ЗБУТ /подчертаваме БЕЗПЛАТНО/.

Как мога да кандидатствам?

Може да се обадите на телефон 0886253116 или 0899780545 или да изпратите електронно писмо на следния адрес: [email protected]. Моля, НЕ изпращайте CV! Достатъчно е да заявите желание за това обучение! Моля свържете се с нас до 29.04.2021г.  ако желаете да се включите в обучението!

Как ще протече избора /при повече кандидати/?

Ще се опитаме да бъдем максимално обективни, прозрачни и бързи във вземането на решение.

Това зачита ли се за придобит стаж?
Документ за придобит стаж не издаваме. Предлагаме единствено обучение, което може да Ви послужи в бъдеще!

Все още имате съмнения дали да кандидатствате?

Не се колебайте, няма какво да губите, напротив! Не само, че ще имате възможност да натрупате основни знания в областта на здравословни и безопасни условия на труд, което не е никак малко, но и ще придобиете една добра основа за по-следващо развитие в тази област!  Хора, които обаче искат да получат поредния документ за лавицата ще разочароваме, защото нямаме никакво излишно време за губене!

В заключение нещо много, наистина много важно! В този все по-стресиран, притеснен и забързан свят, хора, ведри и усмихнати и с позитивна нагласа при нас са винаги с предимство!

А да и още нещо, кафето, минералната вода и чая при нас са безплатни 😉

Поздрави,

Служба по трудова медицина при “Ви Ес Ти Си” ООД,

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)