Станете част от нашия екип

Публикувана от в
51
Станете част от нашия екип

Привет на всички!

„Ви Ес Ти Си“ ООД е дружеството развиващо дейност в сферата на здравословните и безопасни условия на труд. Поради разширяване на дейността, екипът ни има нужда от нови служители!
Обявените от нас свободни работни места са:

  • 2 /две/ за длъжност технически сътрудник;
  • 2/две/ за търговски представител;

Служителите ще бъдат наети по програма „Заетост за теб“. Продължителността на програмата е 9 месеца. След изтичане на този срок на тези от Вас, които са се справили добре с поставените задачи, ще Ви предложим подписване на безсрочен трудов договор. С други думи казано, търсим хора за дълъг път с голямо сърце, амбиции и имащи желание за работа, които да се присъединят към нас и да станат част от нашето семейството за дълго време. 🙂

Убедени сме, че всеки заслужава възможност за своята реализация, затова решихме да дадем шанс за равен старт на всеки кандидат! За позицията могат да кандидатстват не само хора с трудов стаж по обявените позиции, но и млади хора без релевантен професионален опит в областта на здравословните и безопасни условия на труд!

Бихме искали да насърчим всички хора, желаещи да кандидатстват за тези позиции, но нямащи трудов стаж! Разбира се, познанията в областта на ЗБУТ ще се считат за предимство, но не са задължителни! Ние се наемаме с цялата професионална подготовка, обучение и квалификация на всеки един от ново постъпилите ни служители, защото вярваме, че успехът на едно дружество зависи и се определя от хората работещи в него!

Работното Ви време ще бъде:

Понеделник – Петък :

08:00 – 17:00

Почивни дни на дружеството:

Събота и Неделя и всички официални празници в Р. България

Почивките за кафе, минерални води, чай и безалкохолни, цигара и/или хапване, не са строго регламентирани при нас. Кафето и безалкохолните през целия срок на договора са за наша сметка 🙂

Това на което много държим е:

  • да имате желание за работа;
  • да притежавате много добри комуникационни и организационни умения;
  • добра компютърна грамотност /Word, Exell и др./;
  • валиден документ за правоспособност за управление на МПС /само за длъжност търговски представител/.
  • Да имате усмихнато и приветливо отношение, както към клиентите, така и към колегите.

Именно поради това:

  • ако не ви мързи;
  • ако имате желание за развитие и да сте част от хората за които безопасността при работа е приоритет;
  • ако искате да работите в динамична професионална среда,

Ви молим не пропускайте възможността да се свържете с нас, кандидатствайки чрез електронната ни поща [email protected] като изпратите автобиография за желаната от Вас позиция.

Може да се свържете с нас и чрез формата за контакт на сайта или на тел. 0886 253 116 и 0899 780 545!

С всички одобрени за интервю кандидати ще се свържем по телефон, за да уговорим дата и час за провеждане на интервю /молим всички да попълват коректно в изпратеното CV, номер на телефон за обратна връзка/!

Предварително Благодарим на всички за проявения интерес!

Успех на всички!

Екипът на “Ви Ес Ти Си” ООД

 

 

 

 

 

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)