За нас

Имате нужда от професионална консултация?

НАШАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧНА!

“Ви Ес Ти Си” ООД е българско частно дружество със седалище и адрес на регистрация в гр. Разград. Нашата история започна в последните дни на 2018 г. като една идея, породена от преките ни дългогодишни наблюдения в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Ние сме ентусиазирани, ние се взираме в бъдещето, търсейки нови предизвикателства в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Ние сме независими, а предизвикателствата ни вдъхновяват, давайки ни сили да прекрачваме поставените граници и стереотипи.

Още в самото начало при възникването на тази идея, ние си поставихме една приоритетна цел: Да осигурим на своите клиенти и партньори наистина реални и видими висококачествени услуги в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Работихме денонощно и всеотдайно, вложихме всичко от себе и резултатите – един по един – не закъсняха. 

За съвсем кратко време, клиенти и партньори на дружеството ни вече са стабилно доминиращи и водещи в своя сектор предприятия от всички отрасли на индустрията.  

“Ви Ес Ти Си” ООД се състои от екип от професионалисти – дипломирани магистри по здравословни и безопасни условия на труд, лекари по хигиена на труда, инженер технолози, експерти по индустриални отношения, които са се доказали в работата си в дългогодишния си опит в областта на ЗБУТ.

Ние се стремим да станем най-уважаваното и успешно дружество в областта на здравословните и безопасни условия на труд и именно за това никога не правим компромис с предлаганото качество на услугите.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

С какво ние сме по-добри от останалите, защо смятаме, че можем да бъдем алтернатива?

НАШАТА МИСИЯ

Ние сме избирани и предпочитани като партньор, благодарение на това, че никога не се отказваме и постоянно се опитваме да подобрим и надградим предлаганите от нас услуги. Обичаме трудните и предизвикалени казуси в областта на ЗБУТ, като понякога предлагаме и нестандартни и иновативни подходи и решения на пръв поглед нерешими ребуси.

Убедени сме и вярваме, че  високите стандарти, които сме си поставили, са от полза, както за работещите, така и за работодателите, тъй като ще доведат до намаляване на риска от трудови злополуки по време на работа. Не трябва да забравяме също така, че по-добрите здравословни и безопасни условия на труд винаги водят до намаляване на отсъствията от работа, намаляват осигурителните разходи и повишават на мотивацията на работещите, не на последно място – повишват и ефективността и производителността на труда.

Телефон за връзка:

0886 253 116 | 0899 780 545

Адрес:

ул. Росица 21, гр. Разград